ELHO Arrow NM 9000 DELTA, NM 10500 DELTA fűkasza ütőujjas szársértővel

NM 9000 Delta, NM 10500 Delta

Arrow NM9000 Delta - ütőujjas szársértővel

 

  Az Arrow 9000D típust a kaszálást bérmunkában végzők számára fejlesztették.

- Nagy munkateljesítményű gép, optimális súlyelosztással, kiváló kezelhetőséggel és az ELHO Hydro Balance tehermentesítő-csillapító rendszerével.

- Közepes teljesítményű traktorokkal is kiváló munkateljesítményt nyújt.

- A gépet az ELHO hidropneumatikus tehermentesítőjével (Hydro Balance) szerelik, ami biztosítja a könnyed és pontos talajkövetést, a minimális talajterhelést és a lehető legtisztább betakarítást.

- A hidraulikus ütközésbiztosítás (HydroActive) a gép akadálynak ütközésekor automatikusan működésbe lép. A vágórész elmozdul hátrafelé és felfelé, majd az akadályon túljutva visszaáll munkahelyzetbe.

- A gép működtetése a traktor kezelőszerveivel történik.

- A gép kiegészíthető az ELHO új fejlesztésű csigás rendrehordójával - SideFlow

 

NM10500 Delta  - ütőujjas szársértővel

 

 Az ELHO Arrow NM10500 Delta egy NM3700 frontkaszával kiegészítve,mind hatékonyságban mind kezelési komfortban, verhetetlen kombináció!

- A gép munkaszélessége 9,4 és 10,5 m között változtatható, ami biztosítja az átfedések pontosságát az ívmeneti vágásnál.

- Nagy területek kaszálásánál a munkavégzésnek egyszerűnek pontosnak és hatékonynak kell lennie.

- Az ELHO Opus vezérlőegység GPS érzékelővel kiegészítve, biztosítja a kezelő számára az optimális vágási paraméterek beállítását a mindenkori munkaviszonyok függvényében.

- Fordulóknál az ELHO Opus rendszerrel vezérelheti hogy az egyes vágóegységek egymással összehangoltan, a megfelelő pillanatban emelkedjenek ill. süllyedjenek vágási helyzetbe.

- Az Opus rendszer figyeli a gép fontos egységeinek hőmérsékletét és ha valamelyik túlmelegszik figyelmezteti a kezelőt.

- Az Auto Balance, atomatikusan vezérelt hidropneumatikus tehermentesítés munkavégzés közben a vágóegységeken elhelyezett szenzorok adatai alapján optimális helyzetben tartja a vágóegységeket,a terepviszonyokhoz igazítja a csillapítás mértékét.A fordulóknál a kiemelés-süllyesztés egy gombnyomással végezhető.

A gép kiegészíthető az ELHO új fejlesztésű csigás rendrehordójával - SideFlow

 

SideFlow csigás rendrehordó

- zárt házas kialakítás a minimális anyagveszteségért

- automata túlterhelésvédelem

- állítható rendszélesség

- egyszerű erős kialakítás

- kb. 20 kW teljesítményigény többlet