ELHO Arrow NK 9000 Delta, NK 10500 Delta kasza-kombináció szársértő nélkül

Az ELHO nagy munkaszélességű fűkasza-kombinációi maximális hatékonyságot kínálnak, a termény minőségének csökkenése nélkül!

 

ARROW NK 9000 DELTA - SZÁRSÉRTŐ NÉLKÜL

 

 Az Arrow 9000 Delta tipust a kaszálást bérmunkában végzők számára fejlesztették.Nagy munkateljesítményű gép, optimális súlyelosztással, kiváló kezelhetőséggel és az ELHO Hydro Balance tehermentesítő-csillapító rendszerével.Közepes teljesítményű traktorokkal is kiváló munkateljesítményt nyújt.

 A gépet az ELHO hidropneumatikus tehermentesítőjével (Hydro Balance) szerelik, ami biztosítja a könnyed és pontos talajkövetést, a minimális talajterhelést és a lehető legtisztább betakarítást.

 A hidraulikus ütközésbiztosítás (HydroActive) a gép akadálynak ütközésekor automatikusan működésbe lép. A vágórész elmozdul hátrafelé és fel, majd az akadályon túljutva visszaáll munkahelyzetbe.

A gép működtetése a traktor kezelőszerveivel történik

 

ARROW NK 10500 DELTA - SZÁRSÉRTŐ NÉLKÜL

 

  Az ELHO Arrow NK 10500 Delta egy NK3300F frontkaszával kiegészítve,mind hatékonyságban mind kezelési komfortban, verhetetlen kombináció!

- A gép munkaszélessége 9,4 és 10,5 m között változtatható, ami biztosítja az átfedések pontosságát az ívmeneti vágásnál.

- Az ELHO Opus vezérlőegység GPS érzékelővel kiegészítve, biztosítja a kezelő számára az optimális vágási paraméterek beállítását a mindenkori munkaviszonyok függvényében.

- Fordulóknál az ELHO Opus rendszerrel vezérelheti hogy az egyes vágóegységek egymással összehangoltan, a megfelelő pillanatban emelkedjenek ill. süllyedjenek vágási helyzetbe

- Az Auto Balance, atomatikusan vezérelt hidropneumatikus tehermentesítés munkavégzés közben a vágóegységeken elhelyezett szenzorok adatai alapján optimális helyzetben tartja a vágóegységeket,a terepviszonyokhoz igazítja a csillapítás mértékét.A fordulóknál a kiemelés-süllyesztés egy gombnyomással végezhető.