Agrigo rendszer az állattartó telepek független, központi monitorozására

Az Agrigo a meglévő, robosztus vezérlő rendszerek központi, internet alapú felülmonitorozását teszi lehetővé A rendszer költséghatékony, egyszerűen telepíthető és kezelése nem igényel magasszintű technikai tudást. A telepítést a termelő saját maga is elvégezheti, de vállaljuk mi is.

Az Agrigo end-to-end megoldás, ami tartalmazza a szenzorokat, a felhő alapú adattárolást és a felhasználói felületet. A rendszer lehetővé teszi a környezeti paraméterek (hőmérséklet, fény és páratartalom) mérését, ajtónyitás és az áramkimaradások figyelését, az elektromos berendezések, meglévő rendszerek bekötését, kontrollját (silómérleg, vízfogyásztásmérő, stb).

Az internetre kapcsolt központi egység biztosítja a távoli elérést, a felhasználók a világ bármely pontjáról elérhetik az adatokat, be is avatkozhatnak, kritikus szenzor értékek esetén vagy nem engedélyezett ajtónyitásoknál azonnali riasztást kapnak mobil telefonjukra email vagy sms formájában. Továbbá a mért és tárolt adatokból a következő termelési ciklust optimalizáljathák.

Főbb jellemzők:

  • Azonnali riasztások áramkimaradás, ajtónyitás vagy kritikus szenzor érték esetén
  • A rendszer alacsony bekerülési, fenntartási költségű
  • Könnyen kezelhető felhasználói felülettel rendelkezik
  • Távoli, interneten keresztüli adatelérés, adatelemzés
  • Mobil eszközökről is elérhető
  • Bővíthető további szenzorokkal, eszközökkel
  • Meglévő rendszerek is rákapcsolhatóak

Megtakarítás energiában és emberi erőforrásban, különösen vezető munkakörökben érhetők el.

Biztonsági funkciók lehetővé teszik az áramkimaradások jelzését: figyelmeztetve a telepvezetőt a meghibásodásokra mielőtt azok nagyobb kárt okoznának, behatolások jelzésére is lehetőség van.

Rendszerünk a baromfitelepeken túl alkalmazható további állattartó telepeken (sertés, szarvasmarha), illetve a növénytermesztésben melegházak, fóliák monitorozására.

Termékünk és szolgáltatásunk havi díjas szolgáltatásként is megvásárolható.

A részletekért keresse Tatár Kálmánt a +36307050687 -es telefonszámon.