ELHO gép induló készlet 2020-ban

Felkészültünk a szezonra! Válasszon készleten lévő gépinkből, és már az idei szezonban is könnyebben tud minőségi takarmányt előállítani. Műszaki részletekért kattintson a gép nevére.

Készletről elérhető* ELHO zöldtakarmány betakarító gépeink:

ELHO NM3200F  -  frontkasza ütőujjas szársértővel

A kovácsolt acél ütőujjak és az állítható ellentartó optimális száradást biztosítanak a levágott terménynek.

ELHO NM3200D SF -  hátsó kasza ütőujjas szársértővel + Sideflow

A hosszú szársértőkamra, a szabadon mozgó szársértő egység, a kovácsolt acél ütőujjak és az állítható ellentartó, a sideflow csiga segítségével jól formázott, magas és gyorsan száradó rendet alakítanak ki.

ELHO V-Twin 600 renképző

A minőségi szálastakarmány előállításához alapvetően hozzátartozik a tiszta és fertőzésmentes rend létrehozása. Az ELHO, több évtizedes tapasztalatai alapján gyártja forgókosaras rendszerű rendkezelőit, melyek a legbiztonságosabb megoldást nyújtják ehhez.

ELHO V-Twin 750 + rend szétdobó

Az ELHO V-Twin rendképző nem húzza a terményt a földön, hanem a rotorok forgása ismétlődve feldobja és a gép középvonala felé tereli. A gép rotorjai központi csapos függesztésűek és ez, a Hydro Balance hidro-pneumatikus csillapítással kiegészítve kiváló talajkövetést eredményeznek.

ELHO RC1800  bálabontó-kiosztó

Hatékony etetés és almozás,egész évben.

ELHO TR220 rensdszellőztető

A minőségi szálastakarmány előállításához alapvetően hozzátartozik a tiszta és fertőzésmentes rend létrehozása. Az ELHO, több évtizedes tapasztalatai alapján gyártja vízszintes rotoros rendszerű rendforgatóit, melyek a legbiztonságosabb megoldást nyújtják ehhez.

Készletről elérhető* ELHO terület karbantartó gép:

ELHO SC420Pro rézsűzúzó

Hatékony,professzionális zúzógépek,útszélek,földszélek, erdei utak, csatornák tisztítására.

 

 *2020. 04. 23.-án aktuális készlet, az értékesítés jogát fenntartjuk.