Szeretne kiváló minőségű eszközöket gazdaságába?

Lamborghini Strike

Olvassa el ezt a cikket, és tájékozódjona részletekről.

A Gravetti, és az Auditker összefogásának köszönhetően még könnyebben juthat profi eszközökhöz.

A mezőgazdasági gépesítés gyorsan fejlődik, és naprakész termékeket igényel!

Talán ez volt az a gondolat, amely elindított egy közös utat két magyar tulajdonú cég között. A Kecskeméti székhelyű Auditker Kft. és a Gravetti Kft. képviselői együttműködési megállapodást írtak alá 2018 januárjában. Az Auditker Kft. által forgalmazott gépek 2018 januárjától a Gravetti Kft. kínálatában is elérhetők lesznek. (Lamborghini, Ideal, Berti, Pöttinger, stb.)

Az Auditker Kft. több mint 20 éves tapasztalattal támogatja a gazdákat mezőgazdasági gépkereskedelmi tevékenységével és biztosítja a megbízható üzemeltetéséhez szükséges szerviz- és alkatrészellátást. Termékeik között találhatók többek között kertészeti és szántóföldi gépesítés eszközei, de 2008 óta a Lamborghini traktorok hazai forgalmazását is végzik.

A Gravetti Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, melyben a cég vezetői maguk a tulajdonosok, akik közvetlenül kiveszik részüket a napi munkából. Miután a cég mindig is minőségi szolgáltatásra törekedett, így tevékenységi körüket kiváló minőségű és magas műszaki színvonalú gépek forgalmazásával kezdték bővíteni. Ilyenek például: (ELHO, SHELTERALL)  A herceghalmi központú vállalkozás célja, hogy magas színvonalú gépválasztékkal versenyképes árszinten tudják kiszolgálni partnereiket.

A szerződés értelmében a Gravetti Kft. a továbbiakban forgalmazhatja az Auditker Kft. gépeit, termékeit. A két cég közötti együttműködés hosszú távra szól, a megállapodás keretében a Gravetti Kft. folyamatosan és fokozatosan bővíti géppalettáját. A vállalkozás zsámbéki telephelyére a napokban érkeztek meg az első munkagépek.

A Gravetti Kft. az együttműködés létrejöttével továbbra is arra törekszik, hogy megfeleljen partnereik igényeinek, és hogy minél jobb technikai megoldásokat nyújtson vevőik számára!

 

Kérje ajánlatunkat forduljon hozzánk bizalommal:

GRAVETTI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Kereskedelmi iroda: 2053 Herceghalom, Gesztenyés u. 1

Gravetti Gépállomás: 2072 Zsámbék, Petőfi S. 108.

 

Elérhetőségeink: Tatár Kálmán +36 30 705 0687, Nagy László +36 30 992 6830