SIPMA - GRAVETTI megállapodás 2016. 07. 20.

Nagy megtiszteltetés érte a Gravetti Kft. 2016-tól mi látjuk el a Sipma gépek forgalmazását a Dunántúli régióban.

Hogy mit érdemes tudni a Sipmáról?

Az ismert "nagyokkal" azonos, vagy jobb minőség
Azokhoz képest töredék ár
A gyár 20 ha-on terül el
7 ha fedett gyártó és raktár csarnok
600 fő dolgozik a gyártásban
Németországban hatalmas, az anyaország után a második legnagyobb forgalmazó
2 év gyártói garancia
Mindent raktárról szállítunk 7 napon belül

És, egy személyes történet a végére...
Amikor elkezdődtek a tárgyalások, eljött hozzánk a gyár Közép-európai régióigazgatója, a tárgyalás során elmondta, hogy mit kérnek, cserébe, mit adnak és, hogy minden szép és jó, meg barátok vagyunk, meg világbéke, amit ilyenkor szokás. Az egész sztorit ismertük már innen-onnan korábbról. Egy dolog, viszont megütötte a fülünket, miszerint gyakorlatilag nincs szállítási határidő, saját kamionparkkal szállítanak mindent, raktárról. Na ilyet még nem nagyon hallottunk, el is döntöttük, hogy elmegyünk és megnézzük, mert kizárt dolog, hogy manapság van olyan marha, aki akkora raktárkészletet tart fenn, hogy onnan egész európát képes azonnal kiszolgálni. Vagy, ha igen, akkor lesz az udvaron néhány gép, ami a kutyának sem kell.
Mivel arra jártunk, bejelentkeztünk, hogy jönnénk beszélgetni, meg körülnézni. Mondták, hogy nagy szeretettel várnak minket szerdán reggel 8:00-ra.
Elmentünk és, amit ott láttunk az maga alá gyűrt minket. Maximálisan barátságos fogadtatás és korrekt mindenre kiterjedő gyárbemutatás. 20 hektár a gyár teljes területe, 7 hektár gyártó és raktárcsarnok, továbbá a 13 ha nem fedett terület szintén raktár, amerre a szem ellát kész gépek. Az apróbbakat (kaszák, bálacsomagolók) meg sem próbáltuk megszámolni, de a nagyobbakat, ami ez esetben a bálázókat jelenti, is csak megbecsülni tudtuk, kb 4-500 bálázó állt az udvaron, csak az utak maradtak szabadon. Na de jó, végül is ezt ígérték, meg aztán ettől még lehet, hogy hülyék és fölöslegesen tartanak ennyi pénzt raktárkészletben, de az a helyzet, hogy az összes gép teljesen tiszta volt, ami nekem azt jelenti, hogy viszik, mint a cukrot, ezt később az is megerősítette, hogy a gyártócsarnokokban nem volt kihasználatlan munkaállomás, mindenhol dolgoztak.

Szóval nagyon örülünk a lehetőségnek, a konkurenciának, pedig sok szerencsét kívánunk, szükségük lesz rá!

 

Még több fotó a gyárról.