EUROTIER 2016 kiállításon jártunk

29.318 lépés Hannoverben, avagy az EUROTIER kiállításon jártunk.

Teljesítménynek sem volt utolsó, a két nap alatt megtett 29.318 lépés összesen 21,7 km, felmálházva.

A fő célunk az volt, hogy megnézzük az egyik legnagyobb beszállítónk, a RICHEL németországi viszonteladójának standját, és esetlegesen találkozzunk a gyár képviselőivel, vezetőjével. A találkozás sikeres volt, és mivel cégünk a magyarországi piacon piacvezető, így igen kedélyesre is sikerült. Természetesen nem csak a magunk örömére jöttünk ki, szerettünk volna partnereinknek is valamit hozni. Kértük a gyárat, hogy a nagyfesztávolságú, rácsos tartóval szerelt sátrak árait szíveskedjen felülvizsgálni, amire ígéretet is kaptunk.Várjuk a konszolidált árakat. A gyár kereskedelmi igazgatója ez év végéig ígért választ. Bízunk benne, hogy a következő éveben is zökkenőmentesen ki tudjuk szolgálni partnereinket.

Természetesen igyekeztünk az egész kiállítást végig járni, hiszen nem titkolt vágyunk volt megtalálni a "bölcsek kövét". Célunk volt megismerni az irányt, amerre a szakmánk tart. Célunk volt találni és megismerni új technológiákat, új eszközöket.

Ma reggel jött velem szembe az alábbi idézet:

"
A valódi felfedezés nem abban áll, hogy új területeket találunk, hanem hogy új szemmel nézzük az ismert világot. Az igazi felfedezőúthoz nem más tájakra van szükség, hanem új szemre. (Marcel Proust)
"